Stichting Spiritual Human Yoga Holland             
Partner of HUE Faculty
    Human and Universal Energy (HUE) after Mr. Luong Minh Dang® Human and Universal Energy®
Wereld Nieuws
26 augustus 2011
Nieuwsbrief HUE FACULTY

HUE FACULTYTM

NIEUWSBRIEF
Re: Laatste ontwikkelingen en komende programma’s in HUE FACULTY

St. Louis, 26 augustus 2011

Beste partners, instructeurs en studenten

Het is met genoegen dat ik u allen uitnodig voor het Nieuwe Hoofdstuk van de Human and Universal Energy School. De 4de herdenking van de Stichter, Meester Luong Minh Dang, markeerde de drempel naar de toekomstige groei van onze school volgens zijn visie. Ons kantoor heeft vier lange jaren met ontelbare uren van toegewijd werken gespendeerd aan het herstructureren van het originele onderricht van de “Human and Universal Energy” (HUE) methode en “Human and Universal Energy (HUE) volgens Mr. Luong Minh Dang”. Samen met langer functionerende erkende partners, ervaren instructeurs en studenten vanuit de hele wereld met deskundigheid over diverse zaken, kunnen wij nu eindelijk een nieuw onderwijs programma introduceren dat niet alleen aan het algemene publiek kan worden aangeboden, maar ook aan professionele  and universitaire instellingen.

Het is mij een voorrecht om de laatste ontwikkelingen en de komende onderwijs programma’s en evenementen aan te kondigen:

1. Met trots presenteren wij het standaard programma in the toepassing van de “Human and Universal Energy (HUE) methode” en “Human and Universal Energy (HUE) volgens Mr. Luong Minh Dang” dat wordt aangeboden door HUE FACULTY via het onderwijsprogramma.  Dit programma zal een volledige training aanbieden aan alle erkende partners, officiële instructeurs and studenten die bezig zijn om instructeur te worden, met een helder begrip van de HUE methode, zodat zijn anderen beter en effectiever zullen kunnen onderwijzen. Via dit programma zullen mensen technieken kunnen leren  om hun gezondheid te onderhouden, hun geest tot rust te brengen, beter te kunnen concentreren en meer te begrijpen van hun onderbewustzijn om zo de dagelijkse uitdagingen in hun omgeving  te kunnen hanteren.

2. We hebben vorm gegeven aan Symposia als speciale evenementen voor 08 HUE (Niveau 20) studenten en deze op verschillende plaatsen georganiseerd, die de gelegenheid biedenvoor het uitwisselen van professionele ervaringen en invloed kunnen hebben op verder onderzoek  met gebruik van de HUE methodes.

3. We hebben met succes vele Speciale Sessies voor 08 HUE studenten om de capaciteit te krijgen om energie voor het gehele 01 HUE (Basis Niveau ) te geven en sinds 2010 ook met het vermogen om chakra’s 100% te openen op afstand en op alle dagen van de week. We zullen doorgaan met het verzorgen van deze sessies in persoon of via video- of audio-conferenties.

4. Wij bieden een uniek programma voor alle studenten om een officiële instructeur te worden en eventueel een legitieme partner in hun land nadat men de vereiste seminars heeft bijgewoond en deel heeft genomen aan de training programma’s.

5. We hebben het Speciale Seminar Serie 01 “De Wortels van de Meester” in de laatste jaren gegeven aan duizenden HUE studenten uit alle lagen van de maatschappij in vele landen. Dit seminar heeft een diep en uitgebreid inzicht gegeven in leven en werken van de Stichter, evenals de geschiedenis, vestiging en ontwikkeling van de school. Dit seminar heeft de studenten ook geholpen om na te denken over het onderwijs van de Stichter en het concept en de toepassing van de HUE methode  beter te begrijpen wanneer we dit toepassen in ons dagelijks leven.

6. HUE FACULTY zal een boekje uitgeven over de Stichter, de geschiedenis, ontwikkeling en transformatie van de school sinds het begin tot op heden, evenals de visie voor de toekomst. HUE studenten van alle niveaus kunnen die boekje gebruiken als een naslagwerk om anderen te informeren over de toepassing van de Human and Universal Energy (HUE) methode. De Engelse en Spaanse versie zullen beschikbaar zijn in oktober. De versies in andere talen zullen kort daarna volgen.

7. HUE FACULTY heeft het Speciale Seminar Serie 02 “Toepassing van Meester’s Visie” voor  het eerst aan alle legitieme partners, instructeurs en studenten gegeven, in Saint Louis, Missouri USA, na de 4de herdenking van de sterfdag van de Stichter op 12 augustus 2011. HUE FACULTY wil dit Speciale Seminar Serie 02 aan alle legitieme partners aanbieden en nodigt studenten van alle niveaus hartelijk uit om hieraan deel te nemen.

HUE FACULTY  heeft al toegestemd om dit seminar te presenteren in drie landen: Duitsland, Nederland en Spanje. De volledige details zullen in de volgende week worden verstrekt.

Wij kijken er naar uit om iedereen in de naaste toekomst opnieuw te mogen ontmoeten.

Mijn dank en hartelijke groeten van HUE FACULTY en alle medewerkers,


Luong Minh Trung, BSSW, MSW

 

 
 
Landelijk Nieuws
Online HUE Café/Workshop
22 juni 2020 19.00-20.30 uur, volgende 17 sept, 1 dec.
 
HUE Reunie Regio Apeldoorn
1 oktober 2020
 
Speciale regeling
Gratis Chakra-opening en speciale prijs Basis Cursus
 
Corona beperkingen Cursussen
Alle cursussen per videoverbinding
 
HUE Bijeenkomst voor alle Niveaus
16 mei 2020-Someren
 
Wereld Nieuws
International Meeting India (all levels)
28 sept. - 4 okt. 2020
 
12e Herdenkingsjubileum Meester Dang
12 augustus 2019
 
Videomeeting (1 uur) t.g.v. 12 jaar N20
zondag 28 juli
 
Videoconferentie t.g.v. 30 jaar HUE Onderwijs
20 juli 2019
 
Aruba, 1-3 december 2017
08HUE (N20) Conventie