Stichting Spiritual Human Yoga Holland             
Partner of HUE Faculty
    Human and Universal Energy (HUE) after Mr. Luong Minh Dang® Human and Universal Energy®
Landelijk Nieuws
Nieuw, nu ook online behandeling mogelijk
start 1 oktober 2018

NIEUW

 

Behandeling met Universele Energie via Video verbinding

 

Al langere tijd kunt U via ons formulier een behandeling aanvragen met Universele Energie. Deze behandeling gebeurt op afstand.

Omdat sommigen graag een persoonlijker contact willen (een gezicht willen zien), gaan we dit als proef ook doen via een online videoverbinding.

 

Wie 1 of meer keren een UE behandeling wil krijgen via een videoverbinding, heeft een computer/laptop nodig met een camera. Er is geen speciale software nodig. De eerste keer dat u een verbinding maakt, wordt er automatisch een programma geïnstalleerd.

De volgende keren bent u met 1 klik verbonden.

Denk erom dat u zichtbaar bent (dat is een voorwaarde) voor iedereen die op dat moment meedoet. U hoeft geen naam in te vullen als u niet wilt dat die zichtbaar is, maar uw gezicht moet wel te zien zijn. Wilt u dit niet, dan moet u op de normale manier een behandeling aanvragen via het formulier.

 

Iedere werkdag (maandag tot en met vrijdag) wordt er om 19.00 uur een behandeling gegeven.

Wie dan door wil gaan, en ook in de weekends de behandeling wil ontvangen, vult het formulier in en wordt dan automatisch 14 dagen doorbehandeld. Een videobehandeling is dan niet meer nodig.

 

Wat moet u doen:

Om een behandeling te krijgen moet u om 19.00 uur klaar zitten. Daarom moet u 10 minuten van tevoren een verbinding maken. Na de behandeling wordt de verbinding verbroken.  

Om een verbinding te maken klikt u op deze link https://zoom.us/j/638502123

De eerste keer (doe dit een half uurtje van tevoren, of nog eerder) wordt het Zoom Programma automatisch geïnstalleerd. U ziet eerst een scherm waarop staat “download and run Zoom” en u krijgt waarschijnlijk enkele keren de vraag of het geïnstalleerd mag worden. U antwoordt steeds ja. Als u eventueel een naam moet invullen, gebruik dan NIET uw naam, maar een alias. Nadat het programma is geïnstalleerd bent u verbonden. Als het goed is ziet u zichzelf, en eventuele andere deelnemers.

Wacht nu af tot de behandelaar verschijnt om 19.00 uur. Na een korte uitleg wordt de behandeling gegeven. U kunt daarna afsluiten.

 

Een volgende keer is het klikken op deze link https://zoom.us/j/638502123 voldoende. U bent direct zichtbaar in de videoconferentie. (Het makkelijkste  is om deze pagina opnieuw te bezoeken.)

 

Indien u problemen heeft met deze installatie kunt u een email sturen naar info@shyholland.nl . We kunnen u dan verder helpen.
 
 
Landelijk Nieuws
Herdenking Meester Dang
12 augustus 2020, 17.00 uur via Zoom verbinding
 
Wekelijks vragenuurtje
Elke maandag om 16.00 uur Online
 
Online HUE Café/Workshop
22 juni 2020 19.00-20.30 uur, volgende 17 sept, 1 dec.
 
HUE Reunie Regio Apeldoorn
1 oktober 2020
 
Speciale regeling
Gratis Chakra-opening en speciale prijs Basis Cursus
 
Wereld Nieuws
International Meeting India (all levels)
28 sept. - 4 okt. 2020
 
12e Herdenkingsjubileum Meester Dang
12 augustus 2019
 
Videomeeting (1 uur) t.g.v. 12 jaar N20
zondag 28 juli
 
Videoconferentie t.g.v. 30 jaar HUE Onderwijs
20 juli 2019
 
Aruba, 1-3 december 2017
08HUE (N20) Conventie