Stichting Spiritual Human Yoga Holland             
Partner of HUE Faculty
    Human and Universal Energy (HUE) after Mr. Luong Minh Dang® Human and Universal Energy®
Algemene Informatie over de Cursussen

Hieronder staat informatie over de inhoud,  duur en kosten van de cursussen van ons onderwijs programma. Om in te schrijven voor een vervolgcursus dient het voorafgaande niveau voltooid te zijn. Verdere informatie over data en plaatsen vindt u in de Cursus Agenda.

 

  BASIS NIVEAU  
Inhoud: In het Basis Niveau leert u de locaties en functies van de hoofd energiecentra van het lichaam (chakra's) en een eenvoudige meditatie oefening. Uitgaande van dit concept worden de effecten van energie op uw welzijn uitgelegd. Na de opening van de chakra's zult u energie kunnen geven door middel van uw handen om het lichamelijke, geestelijke en spirituele welzijn van uzelf en anderen te verbeteren. De basis kennis van energie-overdrachts technieken, evenals de eenvoudige meditatie oefening kunnen makkelijk worden ingepast in uw dagelijks leven. Het zal u helpen uw evenwichtige toestand van lichaam, geest en ziel terug te vinden en te stabiliseren, om daarmee gezondheid, geluk en spirituele groei te bereiken.
01 HUE BASIS NIVEAU (1-3, 4, 5)
Duur: 2 dagen
Kosten: 150 €
Voltooid: Certificaat "Basic-Level in Human and Universal Energy®"
  MIDDELBARE NIVEAUS  
Inhoud: Het Middelbaar Niveau bestaat uit twee delen, Middelbaar Niveau 1 en Middelbaar Niveau 2. Zij zijn gericht op de mogelijkheden om energie op afstand te geven. Na voltooiing van dit niveau is het niet meer nodig om iemand aan te raken om energie te geven. U leert concentratietechnieken waardoor u kunt beginnen op afstand energie te geven om het welzijn op globaal niveau te verhogen. Teneinde uw vermogen tot concentratie en inzicht te vergroten, zult u een andere meditatie methode leren en antwoorden krijgen over de spirituele achtergronden van dit onderricht.
02 HUE MIDDELBAAR NIVEAU 1​ (5.1, 5.2, 6)
Duur: 2 dagen
Kosten: 300 €
Voltooid: Certificaat "Intermediate-Level 1 in Human and Universal Energy®"
03 HUE MIDDELBAAR NIVEAU 2 (7, 7+)
Duur: 2 dagen
Kosten: 300 €
Voltooid: Certificaat "Intermediate-Level 2 in Human and Universal Energy®"
  HOGERE NIVEAUS  
Inhoud: Het Hoger Niveau bestaat uit twee delen, Hoger Niveau 1 en Hoger Niveau 2, waarin u zult leren over de effecten van emoties op uw welzijn, over het ontstaan, herkennen en oplossen van emotionele blokkades. Verder zult u leren over het effect hiervan op de menselijke hersenen en het ontdekken, trainen en verbeteren van bepaalde capaciteiten van uw hersenen.
04 HUE HOGER NIVEAU 1 (11, 12, 13)
Duur: 2 dagen
Kosten: 300 €
Voltooid: Certificaat "Advanced Level 1 in Human and Universal Energy®"
05 HUE HOGER NIVEAU 2 (13+, 13++)
Duur: 2 dagen
Kosten: 300 €
Voltooid: Certificaat "Advanced Level 2 in Human and Universal Energy®"
  SPECIALISTISCHE NIVEAUS  
Inhoud: De Speciale Niveaus bestaan uit drie delen, Oosterse Filosofie,Spirituele Wetenschap en Spirituele Wetenschap 2. Zij zijn gewijd aan de interactie tussen bewustzijn en economie, mentaliteit en welzijn, spiritualiteit en wetenschap. De studenten zullen een superieure techniek leren voor meditatie, concentratie en energie overdracht, evenals antwoorden krijgen om hun kennis te vergroten over verschillende onderwerpen van de seminars en door deze in de praktijk toe te passen, de kwaliteit van leven en werken voor henzelf en anderen te verbeteren.
06 HUE SPECIALISTISCH NIVEAU 1 - Oosterse Filosofie (16, 17, 18)
Duur: 3 dagen
Kosten: 450 €
Voltooid: Certificaat "Oriental Philosophy in Human and Universal Energy®"
07 HUE SPECIALISTISCH NIVEAU 2 - Spirituele Wetenschap I (19)
Duur: 3 dagen
Kosten: 450 €
Voltooid: Certificaat "Spiritual Science I in Human and Universal Energy®"
08 HUE SPECIALISTISCH NIVEAU 3 - Spirituele Wetenschap II (20)
Duur: 4 dagen (+ onderwijs instructie)
Kosten: 600 €
Voltooid:

Certificaat "Spiritual Science II in Human and Universal Energy®"

De bevoegdheid om aan 10 personen het 01HUE Basis Niveau te onderwijzen

 
Wijzigingen voorbehouden.
 
Het originele Programma wordt aangeboden door officieel erkende instructeurs namens de Stichting SHY-Holland. De officieel erkende instructeurs zijn opgeleid door, en hebben een licentie van de Stichting SHY-Holland. De instructeurs bieden het authentieke Human and Universal Energy® onderwijs programma aan, als onafhankelijke instructeurs met een persoonlijk registratienummer.

De instructeurs zijn uitsluitend verantwoordelijk voor de materie die in de cursussen onderwezen wordt op basis van hun persoonlijke contractuele relatie met iedere deelnemer.
Bij Partners (rechtsboven) vindt u de lijst met partners die officieel erkend zijn door HUE FACULTY, Inc.
 
 
PAS OP VOOR VERWISSELING!​
 
De Stichting SHY-Holland wijst erop dat momenteel websites bestaan en e-mails circuleren die verward kunnen worden met ons authentieke onderwijs programma, vanwege hun ontwerp en/of inhoud. We verklaren daarom dat het niet handelt over ons authentieke onderwijs programma "Human and Universal Energy (HUE) after Mr. Luong Minh Dang®", als onderwijs in Human and Universal Energy wordt aangeboden in Nederland door anderen dan de Stichting SHY-Holland, of een van zijn erkende instructeurs. Zulke websites en e-mails komen niet van de Stichting SHY-Holland, HUE FACULTY, Inc. of een van zijn erkende partners. De Stichting SHY-Holland, HUE FACULTY, Inc. of een van zijn erkende partners is op geen enkele wijze verbonden met de eigenaren van deze websites of verzenders van deze e-mails. Wij distantiëren ons van alle eigenaren van websites en de inhoud van websites die lijken op onze website of die verward kunnen worden met onze website. Zij zijn op geen enkele manier met ons verbonden of door ons erkend.
 
Klik op vrijwaring voor verdere legale informatie.

 
 
Landelijk Nieuws
Online HUE Café/Workshop
22 juni 2020 19.00-20.30 uur, volgende 17 sept, 1 dec.
 
HUE Reunie Regio Apeldoorn
1 oktober 2020
 
Speciale regeling
Gratis Chakra-opening en speciale prijs Basis Cursus
 
Corona beperkingen Cursussen
Alle cursussen per videoverbinding
 
HUE Bijeenkomst voor alle Niveaus
16 mei 2020-Someren
 
Wereld Nieuws
International Meeting India (all levels)
28 sept. - 4 okt. 2020
 
12e Herdenkingsjubileum Meester Dang
12 augustus 2019
 
Videomeeting (1 uur) t.g.v. 12 jaar N20
zondag 28 juli
 
Videoconferentie t.g.v. 30 jaar HUE Onderwijs
20 juli 2019
 
Aruba, 1-3 december 2017
08HUE (N20) Conventie